Editorial: O ediție de neratat!

Această ediție reprezintă începutul de drum către numărul 100 al revistei noastre! Anul acesta nu este important numai pentru noi, dar și pentru întreaga piață de jocuri de noroc din România care trebuie să facă față noilor taxe impuse de guvernanți.

Încă din Cover Story, Odeta Nestor, ex-președinte ONJN și actualmente președinta Asociației Organizatorilor de Jocuri de Noroc la Distanță (AOJND) își exprimă îngrijorarea față de viitorul industriei în condițiile în care reglementările pieței nu rămân predictibile. Vă invităm să citiți acest material foarte interesant pentru a vedea și care sunt acțiunile și măsurile care se impun pentru ca viitorul industriei de gambling să rămână sub auspicii favorabile.

Syswin Solutions oferă, ca parte a platformei Smart Gaming, un serviciu nou și avansat de alertare și investigație pentru penetrarea securității cibernetice, identificând frauda sau comportament anormal printr-o integrare complexă cu Cyber Quest. Citiți mai multe despre acest subiect în cadrul articolului dedicat lor.

O gamă largă de soluții Novomatic vor fi evidențiate la ICE 2019. Jocuri noi, incitante, mixuri de jocuri, jakpoturi, cabinete noi, soluții de management și tehnologii media, sunt doar câteva din gama vastă de produse Novomatic ce vor fi prezentate la ediția de anul acesta a lui ICE.

Clarion Gaming prezintă în revista noastră o avanpremieră a ceea ce va fi ICE-ul de anul acesta. 612 de expozanți din 66 de țări vor ocupa 38 dintre cele 44 de săli din cadrul ExCeL Londra într-una dintre cele mai mari expoziții de jocuri de noroc care au existat vreodată. Asocierea cu Ecobooth așază acest eveniment sub egida ecologică ICE Graphics Amnesty 2019 (Programul de colectare și reciclare a materialelor grafice produse în cadrul ICE 2019). Inovatoare și un mare pas înainte pentru industria noastră, această inițiativă.

Anul acesta este unul important pentru compania bulgară Casino Technology care va împlini 20 de ani de existență. Un moment extraordinar pe care firma urmează al celebra și la ICE 2019 unde va lansa noi cabinete exclusiviste și noi aparate multigame. Suntem siguri că standul lor, N5-140, va fi unul neîncăpător.

La finalul anului trecut, în cadrul celei de-a 7-a ediție a Reuniunii Profesioniștilor din Gambling, unul din subiectele de discuție cele mai interesante dezvoltate în cadrul evenimentului la care au participat majoritatea profesioniștilor din industria jocurilor de noroc din România, a fost cel oferit de doamna Odeta Nestor, Președinta Asociației de Jocuri de Noroc la Distanță (AOJND) care a susținut panelul “Online, realizări și proiecte de dezvoltare viitoare”, un moment foarte apreciat de asistență pentru că a fost o prezentare care a cuprins multe lucruri interesante despre cât durează și cât costă lansarea unui business online în domeniul jocurilor de noroc din România. Ei bine, acum vă putem oferi și în scris toate aceste informații, sub forma unui interviu cu dna Nestor. De neratat!

2019 se anunță un an plin de provocări, dar și de lansări, reușite extraordinare sau aniversări de răsunet. Rămânem dinamici și pregătiți să înfruntăm orice opreliști și continuăm să susținem acest domeniu cu toată energia noastră!