Cine suntem Noi ?

Care este misiunea noastra?

Misiunea noastra este de a conecta si aduce impreuna operatorii de jocuri de noroc la distanta si Institutiile statului, punandu-le membrilor sai la dispozitie instrumente prin care sa se manifeste profesional pe piata jocurilor de noroc din Romania.

– Promovarea si protejarea drepturilor si intereselor operatorilor de jocuri de noroc la distanta din Romania;
– Crearea unui mediu competitiv in piata companiilor de jocuri de noroc la distanta
– Sprijinirea Autoritatiilor in perfectionarea cadrului de reglementare
– Dezvoltarea domeniului într-un cadru responsabil, spre beneficiul publicului si al economiei romanesti.

Vino alaturi de cei mai mari operatori internationali de jocuri de noroc la distanta in echipa noastra! Compania ta are nevoie sa fie reprezentata cu succes!

Ce reprezinta AOJND – Asociatia Organizatorilor Jocurilor de Noroc la Distanta?

Asociatia Organizatorilor de Jocuri de Noroc la Distanta (AOJND) a fost infiintata in 2017 din dorinta de a aduce sub acelasi acoperis operatorii principali de jocuri de noroc la distanta, pentru o reprezentativitate clara in industrie. Asociatia are ca scop principal promovarea si protejarea drepturilor si intereselor operatorilor de jocuri de noroc la distanta, licentiati in Romania.

Care sunt principalele obiective pe care si le propune AOJND ?

Piata jocurilor de noroc este una in crestere, mai multi operatori de joc online cu capital strain,fiind licentiati in Romania, prin licenta de clasa a doua exista astfel o nevoie de echilibru in domeniul jocurilor de noroc si in special in cel online, din punct de vedere legislativ.

Astfel, asociatia are ca rol principal medierea relatiilor operatorilor de jocuri de noroc la distanta cu actorul guvernamental. In calitate de fost Presedinte al Oficiului National pentru Jocurile de Noroc am initiat o serie de masuri benefice atat pentru Statul Roman cat si pentru industria jocurilor de noroc.

Romania are un exponent de crestere foarte mare pe aceasta zona si totodata este data exemplu de bune practici aproape la fiecare conferinta internationala ca fiind o reglementare foarte buna a domeniului.

Membri

Lista membri AOJND in Romania