Ce reprezinta AOJND – Asociatia Organizatorilor de Jocuri de Noroc la Distanta?

Asociatia Organizatorilor de Jocuri de Noroc la Distanta (AOJND) a fost infiintata in 2017 din dorinta de a aduce sub acelasi acoperis principalii operatori de jocuri de noroc la distanta, pentru o reprezentativitate clara in industrie. Asociatia are ca scop principal promovarea si protejarea drepturilor si intereselor operatorilor de jocuri de noroc la distanta licentiati in Romania.

Care sunt principalele obiective pe care si le propune AOJND?

Piata jocurilor de noroc este una in crestere, mai multi operatori de joc online cu capital strain fiind licentiati in Romania, exista astfel o nevoie de echilibru in domeniul jocurilor de noroc si in special in cel online, din punct de vedere legislativ.Astfel, asociatia are ca rol principal medierea relatiilor operatorilor de jocuri de noroc la distanta cu actorul guvernamental. In calitate de fost Presedinte al Oficiului National pentru Jocuri de Noroc am initiat o serie de masuri benefice atat pentru Statul Roman cat si pentru industria jocurilor de noroc.

Romania are un exponent de crestere foarte mare pe aceasta zona si totodata este data exemplu de bune practici aproape la fiecare conferinta internationala ca fiind o reglementare foarte buna a domeniului.

Ultimul eveniment pe care l-am organizat in luna iunie, sub tema unei mese rotunde, a reusit sa adune laolalta actorii cei mai importanti pentru piata jocurilor de noroc. Am avut la aceeasi masa oficiali ai Statului Roman reprezentati de Consiliul Concurentei, Agentia Nationala Anti Frauda, Oficiul National pentru Jocuri de Noroc, Consiliul National al Audiovizualului, Oficiul National de Prevenire si Combatere al Spalarii Banilor, cat si operatori de jocuri de noroc.

Astfel de evenimente sunt benefice pentru ambele parti, intrucat demonstram si deoparte si de alta, ca exista deschidere spre colaborare si perfectare a pietei.Intalnirea a marcat un punct extrem de important in relatiile bilaterale dintre operatori si Statul Roman, deschizand astfel calea catre un dialog care sa permita o mai buna functionare si reglementare in acest domeniu.

Ce companii s-au alaturat Asociatiei Organizatorilor de Jocuri de Noroc la Distanta?

Asociatia reuneste la momentul actual operatori de jocuri de noroc la distanta licentiati in Romania precum Betfair, Fortuna, NetBet, PokerStars, Sportingbet, Stanleybet, Unibet.

In incheiere, doamna Nestor, unde va pot gasi companiile interesate sa intre in calitate de membru in asociatia pe care o reprezentati?

Toti cei interesati sa ni se alature ne pot gasi pe site-ul nostru:www.aojnd.ro, pe adresa de mail:[email protected] la biroul nostru din incinta Hotelului Marriott, etaj 2.

Despre Asociatia Organizatorilor de Jocuri de Noroc la Distanta (AOJND): infiintata in 2017, asociatia reuneste unii dintre cei mai mari si mai respectati operatori de jocuri de noroc la distanta licentiati in Romania precum Betfair, Fortuna, NetBet, PokerStars, Sportingbet, Stanleybet, Unibet. Asociatia isi propune sa ofere autoritatilor de reglementare o voce puternica a industriei, care sa sprijine dezvoltarea domeniului intr-un cadru responsabil, spre beneficiul publicului si al economiei romanesti.